Τα εγκαίνια του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας τέλεσε ο Σεβασμιώτατος, παρουσία της Υφυπουργού Υγείας. (ΦΩΤΟ)

EgkainiaKentrouPerifVerias2022 1

EgkainiaKentrouPerifVerias2022 1

Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου το μεσημέρι πραγματοποιήθηκαν στη Βέροια τα εγκαίνια του νέου χώρου του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας «Πρόσβαση», με την παρουσία της Υφυπουργού Υγείας κ. Ζωή Ράπτη και τοπικών πολιτικών και στρατιωτικών αρχών.

 

Στην αρχή, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων τέλεσε Αγιασμό και ευχήθηκε πατρικώς ο Άγιος Λουκάς ο Ιατρός να ευλογεί τους διακονούντες στο Κέντρο και τους δίδει δύναμη, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει τη στήριξη της τοπικής Εκκλησίας στο σπουδαίο έργο του Κέντρου.

 

Ακολούθησαν χαιρετισμοί από την Υφυπουργό Υγείας κ. Ζωή Ράπτη, τον Υφυπουργό Οικονομικών και Βουλευτή Ημαθίας κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο, τον Πρόεδρο του ΟΚΑΝΑ κ. Αθανάσιο Θεοχάρη, την πρόεδρο του Κέντρου «Πρόσβαση» κ. Νίκη Καρατζιούλα.

 

Στο τέλος πραγματοποιήθηκε ξενάγηση των επισκεπτών στους χώρους του Κέντρου.

 

ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

EgkainiaKentrouPerifVerias2022 2