Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και ευχές δέχθηκε ο Ποιμενάρχης μας. Κοπή βασιλόπιτας για τους εργαζομένους και τους διακονούντες στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως. (ΦΩΤΟ)

PrwtKalantaMhtrVerias2022 2

PrwtKalantaMhtrVerias2022 2

Στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Βεροίας προσήλθαν, όπως κάθε χρόνο, παραμονές της Πρωτοχρονιάς φορείς, μπάντες, σωματεία, σύλλογοι, νέοι και νέες, κληρικοί και λαϊκοί για να ψάλλουν τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και να ευχηθούν στον Ποιμενάρχη μας, Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονα.

 

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων τους υποδέχθηκε όλους με αισθήματα χαράς και ευγνωμοσύνης και ευχήθηκε ο Πανάγαθος Θεός να ευλογήσει τον νέο χρόνο, ώστε να αξιοποιήσουμε τον εποικοδομητικά για να προοδεύσουμε και κατά κόσμον αλλά πολύ περισσότερο κατά Θεόν, ζώντας και εργαζόμενοι σύμφωνα με το θέλημα του.

 

Παράλληλα, ο Σεπτός Ποιμενάρχης μας, μοίρασε σε όλους το νέο ημερολόγιο της Μητροπόλεως μας, το οποίο είναι αφιερωμένο στον μεγάλο Μακεδόνα στρατηλάτη, τον Μέγα Αλέξανδρο, με αφορμή τη γέννηση του το έτος 323 π.Χ. αλλά και τα πρόσφατα εγκαίνια του μεγάλου Μουσείου της Βεργίνας, της πρωτεύουσας των Μακεδόνων βασιλέων και του πατέρα του Φιλίππου. 

 

Το μεσημέρι της 31ης Δεκεμβρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων, ευλόγησε και έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα για τους εργαζομένους και τους διακονούντες στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες του προς τους συνεργάτες του, με πρώτο τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως μας Αρχιμ. Αθηναγόρα Μπίρδα, για την προσφορά τους στο έργο της Ιεράς Μητροπόλεως.

 

ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ