Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου

Την Πέμπτη 18 Ιουλίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος» με θέμα: «Τα χαρίσματα προέρχονται από το Άγιο Πνεύμα». Η ομιλία θα μεταδοθεί μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Την Παρασκευή 19 Ιουλίου στις 6:00 μ.μ. στο Πανελλήνιο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας Σουμελά Βερμίου θα απευθύνει χαιρετισμό στην έναρξη του 26ου Συναπαντήματος Νεολαίας Ποντιακών Σωματείων, το οποίο είναι αφιερωμένο στη θλιβερή επέτειο των 50 ετών από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο.

Το Σάββατο 20 Ιουλίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Προφήτου Ηλιού στο Ξηρολίβαδο.

Την Κυριακή 21 Ιουλίου το πρωί θα ιερουργήσει στο Πανελλήνιο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας Σουμελά Βερμίου παρουσία των νέων που θα συμμετάσχουν στο 26ο Συναπάντημα Νεολαίας Ποντιακών Σωματείων.

Την Τρίτη 23 Ιουλίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση του Αγίου Λουκά του Ιατρού στον Ιερό Ναό του στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Την Τετάρτη 24 Ιουλίου το πρωί θα παραστεί στη Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας επί τη εορτή του Αγίου Αθηναγόρου του ομολογητού, ημέρα κατά την οποία άγει τα ονομαστήρια του ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως μας Αρχιμ. Αθηναγόρας Μπίρδας.

Την Πέμπτη 25 Ιουλίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής Πλατάνου.

Την Πέμπτη 25 Ιουλίου στις 9:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος». Η ομιλία θα μεταδοθεί μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Την Παρασκευή 26 Ιουλίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής Μελίκης.

Την Παρασκευή 26 Ιουλίου στις 7:00 μ.μ. θα λάβει μέρος στον Πολυαρχιερατικό Εσπερινό της εορτής του Αγίου Παντελεήμονος του Ιαματικού στο καθολικό της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά Βεροίας

Το Σάββατο 27 Ιουλίου το πρωί θα προεξάρχει στο Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο επί τη εορτή του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Παντελεήμονος του Ιαματικού στον Παλαιό Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου Βεροίας. Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας θα τελέσει την εις Πρεσβύτερο Χειροτονία του Αρχιδιακόνου της Ιεράς μας Μητροπόλεως, π. Παντελεήμονος Παπαεμμανουήλ.

Το Σάββατο 27 Ιουλίου από τις 6:00 μ.μ. έως τις 8:30 μ.μ. θα δεχθεί ευχές για την ονομαστική του εορτή στο Αρχονταρίκι της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά Βεροίας.