Ολοκληρώθηκαν οι «Ακαδημαϊκοί Διάλογοι» στη Βέροια. (ΦΩΤΟ)

AkadhmaikoiDialogoiTelos2022

AkadhmaikoiDialogoiTelos2022

Την Κυριακή της Απόκρεω, 27 Φεβρουαρίου το απόγευμα, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας ολοκληρώθηκε για το τρέχον εκκλησιαστικό έτος η σειρά των ομιλιών υπό τον τίτλο «Ακαδημαϊκοί Διάλογοι».

 

Την τελευταία ομιλία εκφώνησε ο Ποιμενάρχης μας, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα: «Μόνο ο Εσταυρωμένος Κύριος μπορεί να μας δώσει τη δύναμη να αξιοποιήσουμε τον πόνο». 

 

Τον Σεβασμιώτατο προλόγισε ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως μας Αρχιμ. Δημήτριος Μπακλαγής, ενώ την εκδήλωση έκλεισε ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως μας Αρχιμ. Αθηναγόρας Μπίρδας.

 

Οι «Ακαδημαϊκοί Διάλογοι» αποτελούν ποιμαντική πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Παντελεήμονος από τα πρώτα χρόνια της Αρχιερατείας του στην Αποστολική Μητρόπολη της Βεροίας. Έμπειροι κληρικοί, καταξιωμένοι επιστήμονες και διακεκριμένοι καθηγητές αναπτύσσουν θέματα πνευματικού ενδιαφέροντος και εν συνεχεία ακολουθεί ένας γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος από τους συμμετέχοντες και τον υπεύθυνο της σειράς ομιλιών «Ακαδημαϊκοί Διάλογοι» και Αρχιερατικό Επίτροπο Βεργίνης, Αρχιμ. Ιερεμία Γεωργαλή.

 

ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

AkadhmaikoiDialogoiTelos2022 2