Ξεκινούν τη λειτουργία τους, το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Οκτωβρίου, τα κατηχητικά τμήματα των ενοριών της Ιεράς Μητροπόλεως μας.

AfisaKathxhtika2022 3

AfisaKathxhtika2022 3

Το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Οκτωβρίου ξεκινούν τη λειτουργία τους τα κατηχητικά τμήματα για τα παιδιά και τους νέους των ενοριών της Ιεράς Μητροπόλεως μας, καθώς και τα εσπερινά κηρύγματα και οι κύκλοι μελέτης Αγίας Γραφής για τους μεγαλυτέρους. 

 

Η κατήχηση αποτελεί για εμάς, τους Ορθοδόξους Χριστιανούς, τη βάση και συνάμα την αρχή της εν Χριστώ ζωής μας. Μέσα στα κατηχητικά σχολεία τα παιδιά και οι νέοι μας θα γνωρίσουν τον θησαυρό της Χριστιανικής Πίστεως και της Ορθοδόξου Παραδόσεως μας. Θα διδαχθούν την ευσέβεια και την κατά Θεόν ζωή. Θα μυηθούν στην αγάπη προς τους ανθρώπους και την πατρίδα μας. 

 

Σας προτρέπουμε λοιπόν να εμπιστευθείτε και φέτος ό,τι πολυτιμότερο έχετε, τα παιδιά σας, στην αγκαλιά της Εκκλησίας και να συμμετάσχετε κι εσείς στους κύκλους μελέτης Αγίας Γραφής και στα εσπερινά κηρύγματα.

 

Απευθυνθείτε στον Ιερέα της ενορίας σας για να ενημερωθείτε για τα κατηχητικά τμήματα που λειτουργούν. Για την ασφάλεια όλων θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγειονομικής προφύλαξης σύμφωνα με τις οδηγίες της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος. 

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ