«Φιλοξενία Δοβρά» για παιδιά και νέους! (ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ)

AfisaFiloxeniaDovra2022 2

AfisaFiloxeniaDovra2022 2

Για ακόμη μία χρονιά η Ιερά Μητρόπολις Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας θα πραγματοποιήσει εντελώς δωρεάν κατά τον μήνα Ιούλιο, αντί κατασκήνωσης, το πρόγραμμα «Φιλοξενία Δοβρά» για παιδιά και νέους.

 

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων σας προτρέπει να ενθαρρύνετε τα παιδιά σας να συμμετέχουν στη «Φιλοξενία» στις εγκαταστάσεις της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά Βεροίας, για να έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις αλήθειες της πίστεως μας, να αποκτήσουν εμπειρία κοινοτικής ζωής και φιλίες, να εξασκηθούν σωματικά και να ωφεληθούν πνευματικά.

 

Εφόσον συμφωνείτε με τον κανονισμός λειτουργίας της «Φιλοξενίας Δοβρά» και επιθυμείτε τα παιδιά σας να συμμετέχουν στη «Φιλοξενία» πρέπει να συμπληρώσετε τη σχετική αίτηση συμμετοχής, το έντυπο γονικής συναίνεσης για φωτογράφηση και το έντυπο γονικής συναίνεσης για τη διενέργεια ελέγχου ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (RapidTest) και να τις καταθέσετε στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως (Μητροπόλεως 30, Βέροια – υπ’ όψιν π. Προδρόμου Γκριτζαλιώτη) καθημερινά από την Τετάρτη 1 Ιουνίου έως και την Τετάρτη 15 Ιουνίου και ώρες 10:00 π.μ. – 12:00 μ..

 

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε: 2331022270 (εσωτ. 1) 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

 

 

FiloxeniaDovra Eggrafa2022 4

FiloxeniaDovra Eggrafa2022 5

FiloxeniaDovra Eggrafa2022 1

FiloxeniaDovra Eggrafa2022 2

FiloxeniaDovra Eggrafa2022 3