Ειδικές Ακολουθίες για τους μαθητές που θα διαγωνισθούν στις Πανελλήνιες εξετάσεις. (Βέροια, Νάουσα και Αλεξάνδρεια)

AfisaPanellhniesMhtrVerias2022

AfisaPanellhniesMhtrVerias2022

Σε λίγες ημέρες οι μαθητές της Γ΄ Λυκείου της πατρίδος μας θα διαγωνιστούν για την είσοδο τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

 

Όλοι συμμεριζόμαστε την αγωνία, το άγχος και τους κόπους των μαθητών. Για το λόγο αυτό, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων προσκαλεί τους μαθητές και τις μαθήτριες που θα διαγωνισθούν στις Πανελλήνιες εξετάσεις, καθώς και τους συγγενείς τους, στις ειδικές ακολουθίες για τα παιδιά μας προκειμένου όλοι μαζί, μαθητές, γονείς και φίλοι, να ενώσουμε τις προσευχές μας για την επιτυχία τους. 

 

Στη Βέροια, θα τελεστεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Παντελεήμονος την Τρίτη 31 Μαΐου στις 7:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό του Οσίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας, όπου και θα ψαλλεί η Ακολουθία της Αποδόσεως του Πάσχα. 

 

Στη Νάουσα, θα τελεστεί Παράκληση την Τρίτη 31 Μαΐου στις 7:00 μ.μ. στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναούσης.

 

Στην Αλεξάνδρεια, θα τελεστεί Θεία Λειτουργία την Τετάρτη 1 Ιουνίου στις 8:30 μ.μ. στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας.

 

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ