Συνεχίζεται στην Νάουσα η σειρά ομιλιών με τίτλο «Επισκοπικός Λόγος». Επίσκεψη του Σεβασμιωτάτου στο Θεατρικό Εργαστήρι. (ΦΩΤΟ)

EpiskopikosLogosTheatrikoErgasthri2018.jpg

EpiskopikosLogosTheatrikoErgasthri2018.jpg

Το Σάββατο 17 Νοεμβρίου το απόγευμα στο κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θετόκου Ναούσης,ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων ανέπτυξε το θέμα: «Πολυλογία και σιωπή» στο πλαίσιο της σειράς ομιλιών πνευματικού ενδιαφέροντος με τίτλο «Επισκοπικός Λόγος».

Η επόμενη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου και το θέμα που θα αναπτύξει ο Σεβασμιώτατος είναι«Όσιος Πορφύριος ο Καυσοκαλυβίτης».

Νωρίτερα ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε την ομάδα του Θεατρικού Εργαστηρίου «Μίμησις» της Ιεράς Μητροπόλεως μας, στις εγκαταστάσεις του Μητροπολιτικού Κέντρου Πολιτισμού «Παντάνασσα», όπου ετοιμάζει αυτή την περίοδο την νέα θεατρική παράσταση «Χριστούγεννα στις κατακόμβες». Ο Σεβασμιώτατος παρακολούθησε μέρος της πρόβας των παιδιών και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία. Η εν λόγω παράσταση θα παρουσιαστεί στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή των κατηχητικών της Ιεράς Μητροπόλεως μας το Σαββατοκύριακο 22-23 Δεκεμβρίου.

ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

EpiskopikosLogosTheatrikoErgasthri2018-2.jpg