Ολοκληρώθηκε η 1η Έκθεση παιδικού χριστιανικού βιβλίου του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως. (ΦΩΤΟ)

EktheshPaid.VivliouGr.NeothtosVeria2019

EktheshPaid.VivliouGr.NeothtosVeria2019

Από το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου μέχρι και την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου λειτούργησε στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο στη Βέροια η 1η Έκθεση παιδικού χριστιανικού βιβλίου που διοργάνωσε το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως μας.

 

Στην διάρκεια της έκθεσης πέρασαν περίπου 1000 παιδιά από τα Δημοτικά Σχολεία και τα Κατηχητικά Τμήματα των ενοριών της Ιεράς Μητροπόλεως μας, τα οποία είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στον χώρο, να ξεφυλλίσουν διάφορα χριστιανικά βιβλία, να παρακολουθήσουν διάφορες εκπαιδευτικές δράσεις αλλά και να τραγουδήσουν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα, ενώ στο τέλος προσφερόταν σε όλα τα παιδιά κέρασμα και μια αναμνηστική εικόνα με τις ευχές του Σεβασμιωτάτου. 

 

Την έκθεση επισκέφθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, ο οποίος επεσήμανε ότι είναι μία ευκαιρία να έρθουν τα παιδιά σε επαφή με τα βιβλία και ιδιαίτερα ενόψει των επικείμενων εορτών των Χριστουγέννων.


Ο Σεβασμιώτατος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Ημαθίας για την συνεργασία αλλά και τους Κατηχητές, τους Ιερείς και τους υπευθύνους της έκθεσης για την πρωτοβουλία. 

 

ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ