Ο Σεβ. Μητροπολίτης Βεροίας κ. Παντελεήμων ομιλεί για το ιστορικό της ευρέσεως των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Δημητρίου. (ΒΙΝΤΕΟ)

OmiliaMhtrVeriasAgDimitrio2020

Η Ιερά Μητρόπολη Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας αξιοποιώντας το δίαυλο του διαδικτύου για τη διάδοση του λόγου του Θεού συνεχίζει για δεύτερη χρονιά τις διαδικτυακές ομιλίες και εκπομπές. 

 

Στο πλαίσιο της νέας σειράς διαδικτυακών εκπομπών με τίτλο «Αγιολογία και ζωή», μεταδόθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 26 Οκτωβρίου, ανήμερα της εορτής του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλύτου, ομιλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος. 

 

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας κ. Παντελεήμων ομίλησε για το ιστορικό της ευρέσεως των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Δημητρίου στο San Lorenzo in Campo της Ιταλίας αλλά και για την επανακομιδή της Τιμίας Κάρας  το 1978 στη Θεσσαλονίκη, όπου διακονούσε ως Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης πλησίον του μακαριστού Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κυρού Παντελεήμονος Χρυσοφάκη. 

 

Η ομιλία μεταδόθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτυώσεως της Ιεράς Μητροπόλεως αλλά και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος». 

OmiliaMhtrVeriasAgDimitrio2020