Ξεκίνησαν τα κατηχητικά τμήματα των ενοριών για τα παιδιά και τους νέους της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.

AfisaGrafeioNeothtos2019 2

AfisaGrafeioNeothtos2019 2

Το Σαββατοκύριακο 28/29 Σεπτεμβρίου ξεκίνησαν τη λειτουργία τους και φέτος τα κατηχητικά τμήματα των ενοριών, για τα παιδιά και τους νέους της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.

 

Η κατήχηση αποτελεί για μας τους Ορθοδόξους Χριστιανούς τη βάση και συνάμα την αρχή της εν Χριστώ ζωής μας. Μέσα στα κατηχητικά σχολεία που και φέτος διοργάνωσε στις περισσότερες ενορίες μας το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως- τα παιδιά και οι νέοι μας θα γνωρίσουν το θησαυρό της Χριστιανικής Πίστεως και της Ορθοδόξου Παραδόσεώς μας. Θα διδαχθούν την ευσέβεια και την κατά Θεόν ζωή. Θα μυηθούν στην αγάπη προς τους ανθρώπους και την πατρίδα μας. Θα νιώσουν την υγιή κοινωνικότητα και συντροφικότητα, την πραγματική φιλία.

 

Σας προτρέπουμε λοιπόν να εμπιστευθείτε και φέτος ότι πολυτιμότερο έχετε, τα παιδιά σας, στην αγκαλιά της Εκκλησίας, ώστε –κοντά σε όλα τα άλλα εφόδια που φροντίζουμε ως γονείς να τους δώσουμε- να τους μεταδώσει κι Εκείνη σαν μητέρα μας που είναι, ότι πιο πολύτιμο έχει, την πίστη και την ελπίδα στον Χριστό, για να τους συντροφεύουν σε όλη τους τη ζωή. 

( Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ημέρα και την ώρα λειτουργίας των κατηχητικών τμημάτων της ενορίας σας, μπορείτε να απευθύνεστε στο Γραφείο του Ιερού Ναού.)

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

 

KathxhtikaTmhmataVeriaNaousaAlexandreia 4

KathxhtikaTmhmataVeriaNaousaAlexandreia 6

KathxhtikaTmhmataVeriaNaousaAlexandreia 5