Έναρξη νέου κύκλου διαδικτυακών εκπομπών. (Βίντεο-Πρόγραμμα)

Η Ιερά Μητρόπολη Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας για δεύτερη συνεχή χρονιά αξιοποιεί το δίαυλο του διαδικτύου για τη διάδοση του λόγου του Θεού. Τα ενθαρρυντικά σχόλια και ο μεγάλος αριθμός προβολών των διαδικτυακών εκπομπών κατήχησης με τον τίτλο «ΣυνΚατeχηση» και της διαδικτυακής προσπάθειας διεξαγωγής των ΚΣτ΄ Παυλείων και της Β΄ Ιατρικής Εβδομάδος του Αγίου Λουκά του Ιατρού αποτέλεσαν αφορμή για τη συνέχιση των διαδικτυακών εκπομπών στη νέα εκκλησιαστική χρoνιά με νέο εμπλουτισμένο πρόγραμμα.

 

Η έναρξη των εκπομπών θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου στις 7:00 το απόγευμα με τη μετάδοση της πρώτης εκπομπής με τίτλο «Επισκοπικός λόγος» που θα περιλαμβάνει ομιλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας κυρίου Παντελεήμονος στην κλίμακα του Αγίου Ιωάννου του Σιναΐτου. Το πρόγραμμα των εκπομπών, τις οποίες μπορείτε να παρακολουθήσετε προσεχώς από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως wwwImverias.gr, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και το κανάλι μας στο YouTube έχει ως εξής:

 

  • Κάθε Σάββατο στις 6:00 μ.μ. «ΣυνΚατeχηση για παιδιά».

Eκπομπή κατήχησης πού θα αναπτύσσει αγιολογικά θέματα με τη βοήθεια των σύγχρονων εποπτικών μέσων και θα παρουσιάζει παιχνίδια, κατασκευές και δράσεις. Παρουσιάζουν οι κατηχήτριες και εκπαιδευτικοί Ευθυμία Χατζηκυριακίδου, Μαρία Χαλδαιοπούλου καί Σωτηρία Δημητροσοπούλου.

 

  • Κάθε Κυριακή στις 12:00 το μεσημέρι «Νηστίσιμα και υγιεινά!».

Σύντομη μαγειρική εκπομπή. Παρουσιάζει η κ. Ολυμπία Παπαεμμανουήλ.

 

  • Κάθε Κυριακή στις 9:00 μ.μ. «Λόγος και Διάλογος».

Ζωντανή εκπομπή στην οποία θα απαντώνται τα ερωτήματα των θεατών και θα δίνεται βήμα στους πατέρες της Ιεράς Μητροπόλεως προκειμένου να αναπτύξουν πνευματικά θέματα. Παρουσιάζουν οι Αρχιμ. Αρσένιος Χαλδαιόπουλος και Αρχιμ. Πρόδρομος Γκιρτζαλιώτης.

 

  • Κάθε Δευτέρα στις 7:00 μ.μ. «Προσκύνημα στα σεβάσματα της Ημαθίας».

Διαδικτυακή ξενάγηση στα εκκλησιαστικά και ιστορικά μνημεία της Ιεράς μας Μητροπόλεως. Παρουσιάζει ο Πρωτοσύγκελλος της Ι.Μ. Αρχιμ. Αθηναγόρας Μπίρδας.

 

  • Κάθε Τρίτη στις 6:00 μ.μ. 

Ζωντανή αναμετάδοση του αρχιερατικού Εσπερινού και της Παρακλήσεως του Αγίου Λουκά του Ιατρού μετά θείου κηρύγματος από την Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά.

 

  • Κάθε Τετάρτη στις 7:00 μ.μ. «Επισκοπικός Λόγος». 

Ομιλίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ.κ. Παντελεήμονος στην Κλίμακα του Αγίου Ιωάννου του Σιναΐτου.

 

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ