Βεροίας Παντελεήμων: «Κόσμος, ο εχθρός της ψυχής του ανθρώπου». Ξεκίνησε για δεύτερη χρονιά ο διαδικτυακός «Επισκοπικός Λόγος». (ΒΙΝΤΕΟ)

VeriasEpiskopikosLogos 1 2021 2

VeriasEpiskopikosLogos 1 2021 2

Η Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας αξιοποιώντας το δίαυλο του διαδικτύου για τη διάδοση του λόγου του Θεού, ξεκίνησε από την αρχή της πανδημίας του Covid-19 ένα πλούσιο πρόγραμμα διαδικτυακών παραγωγών. 

 

Εμπνευστής και πρωτεργάτης της διαδικτυακής προσπάθειας υπήρξε ο Ποιμενάρχης μας, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, ο οποίος πραγματοποίησε τέσσερις σειρές ομιλιών με διάφορα πνευματικά, αγιολογικά και εθνικά θέματα. 

 

Την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων ξεκίνησε για δεύτερη συνεχή χρονιά τις διαδικτυακές ομιλίες στη σειρά των εκπομπών «Επισκοπικός Λόγος». Ο Σεβασμιώτατος ανέπτυξε το θέμα: «Κόσμος, ο εχθρός της ψυχής του ανθρώπου».

 

Ο διαδικτυακός «Επισκοπικός Λόγος» αποτελεί μία ευκαιρία πνευματικής ωφέλειας και παρηγορίας στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε και θα μεταδίδεται κάθε Πέμπτη στις 7:00 μ.μ. στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook, στο κανάλι στο Youtube καθώς και στον ραδιοφωνικό σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως μας «Παύλειος Λόγος» στη συχνότητα των 90.2 FM..