Πλήθος παιδιών στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Γραφείου Ποιμαντικής Διακονίας στη Βέροια

Το πρωί του Σαββάτου, 16ης Δεκεμβρίου, στην κατάμεστη αίθουσα «Ανδρόνικος» του Ξενοδοχείου ΑΙΓΕΣ στη Βέροια πραγματοποιήθηκε η πρώτη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά των κατηχητικών συνάξεων των ενοριών της πόλεως της Βεροίας και των περιχώρων.

Στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που διοργάνωσε το Γραφείο Ποιμαντικής Διακονίας της Αποστολικής Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ολιγόλεπτο βίντεο για την ιστορία του χριστουγεννιάτικου δένδρου και να μετέχουν στο διαδραστικό δρώμενο που ακολούθησε από τις κατηχήτριες κ. Ευθυμία Χατζηκυριακίδου και κ. Σωτηρία Χαλδαιοπούλου.

Στο τέλος της εκδήλωσης το πλήθος των παιδιών που προσήλθαν έψαλλαν διάφορα κάλαντα των Χριστουγέννων και έλαβαν χριστουγεννιάτικα δώρα από τον Ποιμενάρχη μας κ. Παντελεήμονα.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο Γραμματέας της Ιεράς Μητροπόλεως και Αρχιερατικός Επίτροπος Ειρηνουπόλεως Αρχιμ. Αρσένιος Χαλδαιόπουλος.

Ο Ποιμενάρχης μας, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, ευχαρίστησε θερμά όσους κοπίασαν για την άρτια διεξαγωγή της εκδήλωσης, τους κατηχητές, τις κατηχήτριες και το πλήθος των παιδιών ευχόμενος με πολλή αγάπη να στολίσουμε τις ψυχές μας για να υποδεχθούμε τον Χριστό και να ζήσουμε με τη χάρη του όμορφα και ευλογημένα Χρι­στού­γεννα.

Παρόμοιες εκδηλώσεις έχουν προγραμματιστεί και για τα κατηχητικά τμήματα των υπολοίπων ενοριών της Μητροπόλεως μας.

ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ