Κοπή Βασιλόπιτας της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας από τον Μητροπολίτη μας

Το πρωί της Τρίτης, 16ης Ιανουαρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων ευλόγησε τη βασιλόπιτα της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας.

Στο τέλος της όμορφης τελετής που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της διευθύνσεως, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων ευχαρίστησε τη Διευθύντρια της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας κ. Ευθυμία Γώτη για την ευγενή πρόσκληση και ευχήθηκε τα δέοντα για το νέο έτος.

Παράλληλα απευθυνόμενος προς όσους διακονούν στη διεύθυνση και εν γένει στις σχολικές μονάδες της επαρχίας μας, επεσήμανε ότι στη σημερινή εποχή το έργο της εκπαιδεύσεως είναι ακόμη πιο δύσκολο, καθώς θα πρέπει να αντιμετωπιστούν τα νέα δεδομένα που κάποιοι προσπαθούν να επιβάλουν στην κοινωνία, επιχειρώντας να αλλοιώσουν την έννοια της οικογένειας με την παραδοσιακή μορφή της και να αναδείξουν νέα μοντέλα οικογένειας με αποτέλεσμα την αποδόμηση του ιερού αυτού θεσμού.

Τέλος, ευχήθηκε ο πολιούχος και προστάτης της Βεροίας, Όσιος Αντώνιος ο Νέος, ο οποίος εορτάζει αύριο, να ευλογεί το δύσκολο έργο που επιτελούν, ώστε να μεταφέρουν στους μαθητές και στις μαθήτριες αρετές και χριστιανικές αξίες που θα τους συνοδεύουν σε όλη τους τη ζωή.

ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ