Εθιμοτυπική επίσκεψη του Υπουργού Εθνικής Αμύνης στον Μητροπολίτη Βεροίας

Την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων δέχθηκε στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Βεροίας εθιμοτυπική επίσκεψη του Υπουργού Εθνικής Αμύνης κ. Νικολάου Δένδια.

Τον Υπουργό συνόδευαν οι Βουλευτές Ημαθίας κκ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, Αναστάσιος Μπαρτζώκας και Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ο πρόεδρος της Ν.Ο.Δ.Ε. Ημαθίας κ. Σταύρος Γιανναβαρτζής και στελέχη του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης.

Ο Ποιμενάρχης μας καλωσόρισε τον αξιότιμο κ. Υπουργό στη Βέροια με τους πολλούς βυζαντινούς και μεταβυζαντινούς ναούς και ευχήθηκε ο ιδρυτής της τοπικής Εκκλησίας Απόστολος Παύλος και ο προστάτης και πολιούχος της πόλεως, Όσιος Αντώνιος ο Νέος, να τον ευλογεί, να τον προστατεύει και να του δίδει δύναμη στο δύσκολο και ευθυνοφόρο έργο του. Με την ευκαιρία της επισκέψεώς του προσέφερε στον Υπουργό την έκδοση της Ιεράς Μητροπόλεως «Ερατεινή Ημαθία» και άλλα αναμνηστικά.

Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για τη φιλοξενία και ακολούθησε γόνιμος διάλογος για διάφορα θέματα της επικαιρότητας.

ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ