Δ’ Περίοδος Φιλοξενίας Δοβρά: «Του Αλεξάνδρου εμείς απόγονοι…»! (ΦΩΤΟ) 

Το μεσημέρι της Τρίτης, 25ης Ιουλίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων μετέβη στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας, όπου επισκέφθηκε την Δ’ περίοδο του προγράμματος «Φιλοξενία Δοβρά 2023» που πραγματοποιεί εντελώς δωρεάν για ακόμη μία χρονιά η Ιερά Μητρόπολις Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας.

Στην τέταρτη περίοδο φιλοξενούνται κορίτσια Γυμνασίου και Λυκείου και πνευματικός υπεύθυνος είναι ο Αρχιμ. Παύλος Παπαδόπουλος, υπεύθυνος του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεώς μας και αρχηγός η κατηχήτρια και εκπαιδευτικός κ. Ευθυμία Χατζηκυριακίδου.

Τα παιδιά παρουσίασαν ένα σύντομο μουσικό πρόγραμμα αφιερωμένο στον Μεγάλο Στρατηλάτη Αλέξανδρο, καθώς φέτος η Αποστολική μας Μητρόπολη τιμά τη μνήμη του εκλεκτού τέκνου της που σκόρπισε τον Ελληνικό πολιτισμό και τη γλώσσα στην Ανατολή και γι’ αυτό τον λόγο η «Φιλοξενία Δοβρά 2023» φέρει ως τίτλο της: «Στα χνάρια του Αλεξάνδρου».

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων ευλόγησε την τράπεζα, μίλησε πατρικά στα παιδιά και εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες προς τον Υπεύθυνο της «Φιλοξενίας Δοβρά 2023» Αρχιμ. Εφραίμ Παπαμανώλη και προς όσους κοπίασαν για την άρτια διοργάνωση και προετοιμασία των εγκαταστάσεων, καθώς και προς τα στελέχη και τις ομαδάρχισες που συμμετέχουν στην τέταρτη και τελευταία περίοδο.

ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ