Δύο εκδηλώσεις της Ιεράς μας Μητροπόλεως για την ενίσχυση των Συσσιτίων και των φιλανθρωπικών δομών!

Η Ιερά Μητρόπολις Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας λίγες μόλις ημέρες πριν την κατανυκτικότερη περίοδο της Αγίας μας Εκκλησίας, σας προσκαλεί στη μουσική παράσταση «Ερχόμενος ο Κύριος».

Πρόκειται για ένα οδοιπορικό στην Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα, μία εκδήλωση λόγου και μέλους με τη συμμετοχή του Βυζαντινού χορού του Συλλόγου Ιεροψαλτών της Ιεράς μας Μητροπόλεως «Κωνσταντίνος Πρίγγος».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 22 Απριλίου στις 7:00 μ.μ. στο Μητροπολιτικό Κέντρο Πολιτισμού ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ στη Νάουσα σε συνεργασία με το Ωδείο της Ιεράς μας Μητροπόλεως και την Τετάρτη 24 Απριλίου στις 7:00 μ.μ. στον Χώρο Τεχνών του Δήμου Βεροίας σε συνεργασία με το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Βεροίας.

Πλησιάζοντας στην Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα δεν θα πρέπει να ξεχνούμε τους ενδεείς αδελφούς μας. Για τον λόγο αυτό στις εκδηλώσεις συγκεντρώνουμε τρόφιμα μακράς διαρκείας (ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, κονσέρβες, λάδι, γάλα) για την ενίσχυση των Συσσιτίων και των φιλανθρωπικών δομών της επαρχίας μας.

Είσοδος ελεύθερη

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ