Ανακοίνωση για τον «2ο Αριστοτέλειο Αγώνα Σκακιού»

Τον 2ο Αριστοτέλειο Αγώνα Γρήγορου Σκακιού διοργανώνει την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023 στο Πολιτιστικό Κέντρο της Σχολής Αριστοτέλους, η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας – Εθνική Βιβλιοθήκη Αργυρουπόλεως «Ο Κυριακίδης».

 Η συμμετοχή είναι ανοικτή για όλους τους σκακιστές και όλες τις σκακίστριες ανεξαρτήτου ηλικίας, σε δύο groups (Α & Β). Οι αγώνες θα διεξαχθούν με Ελβετικό σύστημα επτά (7) γύρων και με χρόνο σκέψης δέκα λεπτά συν τρία δευτερόλεπτα προστιθέμενο χρόνο για κάθε κίνηση (10΄+ 3΄΄). Όλοι οι παίκτες θα αγωνιστούν και στους επτά γύρους από τους οποίους θα προκύψει και η τελική κατάταξη. Στους νικητές θα αποδοθούν έπαθλα, κύπελλα και μετάλλια.

Δηλώσεις συμμετοχών γίνονται μέχρι το Σάββατο 16/09/2023 στις 22:00 ηλεκτρονικά στο σύνδεσμο:https://bit.ly/aristoteleios2.  Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά την προκήρυξη της διοργάνωσης στο σύνδεσμο:https://bit.ly/prokirixi_aristoteleios2.

Ο αγώνας πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας και του Δήμου Ηρωικής Πόλης Νάουσας, σε συνδιοργάνωση με την Σκακιστική Ακαδημία Δέλτα Αξιού και την Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής (Ε.Σ.Σ.Θ-Χ).