Την Κυριακή 5 Ιουνίου στις 8 το βράδυ στον Χώρο Τεχνών η εναρκτήρια εκδήλωση των ΚH᾽ Παυλείων με τίτλο: «Τραγουδώντας για την Πατρίδα».

AfisaEkdhlPauleiwn 5

AfisaEkdhlPauleiwn 5

Την Κυριακή 5 Ιουνίου  στις 8 το βράδυ στον Χώρο Τεχνών του Δήμου Βεροίας, θα πραγματοποιηθεί η εναρκτήρια εκδήλωση των ΚΗ΄ Παυλείων με τίτλο: «Τραγουδώντας για την Πατρίδα». 

 

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν η χορωδία ψαλτριών «Άδουσαι» από τον Βόλο και η χορωδία «Μουσική Πολυφωνία» Βεροίας και θα αποδώσουν ύμνους και τραγούδια για τις αλησμόνητες πατρίδες. 

 

Με αφορμή τη λήξη της «4ης Ιατρικής Εβδομάδος» προς τιμήν του Αγίου Λουκά του Ιατρού, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων θα τιμήσει στο τέλος της εκδήλωσης τον κ. Παύλο Πυρινό, τον  κ. Ιωάννη Αβραμίδη, τον κ. Απόστολο Στεργίου και την κ. Μαίρη Αμοιρίδου για την πολυετή προσφορά τους στο Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Βεροίας. 

 

Είμαστε όλοι προσκεκλημένοι για να τιμήσουμε τον ιδρυτή της τοπικής μας Εκκλησίας, τον Απόστολο των Εθνών, τον Απόστολο της Βεροίας, τον Ουρανοβάμονα Παύλο αλλά και την επέτειο των 100 ετών από τη Μικρασιατική καταστροφή.

 

Είσοδος Ελεύθερη

         

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ