Εορταστικό πρόγραμμα διαδικτυακών εκπομπών και απευθείας μεταδόσεων των Ιερών Ακολουθιών.

ProgrammaDwdekahmerou 2

ProgrammaDwdekahmerou 2

Η Ιερά Μητρόπολις Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας θα πραγματοποιήσει σειρά διαδικτυακών εορταστικών εκπομπών και μεταδόσεων ενόψει των εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα: 

 

 

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου στις 7:00 μ.μ.

«Επισκοπικός Λόγος». Ομιλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Παντελεήμονος στην Κλίμακα του Αγίου Ιωάννου του Σιναΐτου.

 

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου στις 6:00 μ.μ.

Απευθείας σύνδεση – Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός της εορτής του Μεγάλου Βασιλείου χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Παντελεήμονος στον υπό κατασκευή Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας.

 

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου στις 11:30 μ.μ.

Απευθείας σύνδεση – Τελετή αλλαγής του χρόνου χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Παντελεήμονος στον υπό κατασκευή Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας.

 

Παρασκευή 1 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι 

Εορταστικό μήνυμα και ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Παντελεήμονος για το νέο έτος.

 

Παρασκευή 1 Ιανουαρίου στις 7:00 μ.μ. 

Μήνυμα περί της ενάρξεως των εορτασμών της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος για τα 200 χρόνια από́ την Ελληνική Επανάσταση, το οποίο θα αναγνώσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων, μέλος της Ιεράς Συνόδου. 

 

Σάββατο 2 Ιανουαρίου στις 6:00 μ.μ.

Μετάδοση του θεατρικού δρώμενου «Γνωριμία με τον Άγιο Βασίλειο» που παρουσίασε το θεατρικό εργαστήριο της Ιεράς Μητροπόλεως το 2015.

 

Σάββατο 2 Ιανουαρίου στις 7:00 μ.μ.

«Αγιολογία και ζωή». Ομιλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Παντελεήμονος με την ευκαιρία της εορτής του Οσίου Σεραφείμ του Σάρωφ.

 

Κυριακή 3 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι 

«Νηστίσιμα και Υγιεινά».

 

 Κυριακή 3 Ιανουαρίου στις 9:00 μ.μ.
«Λόγος και Διάλογος». Ζωντανή εκπομπή.

 

 Δευτέρα 4 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι

Διαδικτυακή σύναξη Αναγνωστών και Ιεροπαίδων (Τηλεδιάσκεψη).

 

Τρίτη 5 Ιανουαρίου στις 6:00 μ.μ.

Απευθείας σύνδεση – Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός των Θεοφανείων χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Παντελεήμονος στον υπό κατασκευή Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας.

 

 Τετάρτη 6 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι 

Εορταστικό μήνυμα και ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Παντελεήμονος για την εορτή των Θεοφανείων.

 

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου στις 7:00 μ.μ.            

«Επισκοπικός Λόγος». Ομιλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Παντελεήμονος στην Κλίμακα του Αγίου Ιωάννου του Σιναΐτου.

 

 

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου στις 7:00 μ.μ.

«Αγιολογία και ζωή». Ομιλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Παντελεήμονος με την ευκαιρία της εορτής του Τιμίου Προδρόμου.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως