Την Πέμπτη 2 Μαρτίου διοργανώθηκε από το Γραφείο Εξωτερικής Ιεραποστολής της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας εκδήλωση με την ευκαιρία της Εβδομάδας Εξωτερικής Ιεραποστολής.
Η εκδήλωση έγινε στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο με κύριο ομιλητή τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καμερούν κ. Γρηγόριο π οποίος μετέφερε τις εμπειρίες του από το έργο της Ιεραποστολής στην Ιερά Μητρόπολή του.
Νωρίτερα χαιρετισμό απηύθυνε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας κ. Παντελεήμων, ενώ βυζαντινους ύμνους απέδωσε η νεοσυστατη χορωδία ενηλίκων του παραρτήματος Χαλάστρας της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως, υπό τη διεύθυνση του κ. Αντωνίου Μεσσιάρη.
Την εκδήλωση παρουσίασε ο πρωτ. Νεκτάριος Σαββίδης, υπεύθυνος του Γραφείου Εξωτερικής Ιεραποστολής της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας.