ΚΒ΄Παύλεια: «Εν Ύμνοις και Ωδαίς» Μουσική εκδήλωση στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο. (ΦΩΤΟ)

c6f42487c7a115a6daaec847939994d4.jpg

c6f42487c7a115a6daaec847939994d4.jpg

Στο πλαίσιο των ΚΒ΄Παυλείων το Σάββατο 11 Ιουνίου το απόγευμα στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο Βέροιας, πραγματοποιήθηκε Συναυλία μουσικών τμημάτων του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεώς μας με θέμαμε τον τίτλο «εν ύμνοις και ωδαίς».

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π.Καλλίνικος Λιμνιώτης αφού μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης & Καμπανίας κ. Παντελεήμονος, ο οποίος δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγο της εκδημίας του κατά σάρκα αδελφού του Μακαριστού Μητροπολίτου Σταυροπηγίου κυρού Αλεξάνδρου, έδωσε τον λόγο στον κ. Γεώργιο Ορδουλίδη, Διευθυντή του Ωδείου αλλά και Καλλιτεχνικό Διευθυντή των Παυλείων, ο οποίος παρουσίασε το πλούσιο μουσικο πρόγραμμα που ακολούθησε.

Αρχικά Τμήμα της Βυζαντινής σχολής απέδωσε βυζαντινούς ύμνους υπό τη διεύθυνση του κ.Βασίλειου Μαυράγκανου. Στη συνέχεια παιδιά από την νηπιακή ηλικία μέχρι και έφηβοι εκτέλεσαν μουσικά κομμάτια υπό την διεύθυνση της κ. Ελένης Αναγνώστου και το πρόγραμμα έκλεισε η ορχήστρα & χορωδία παραδοσιακών τραγουδιών υπό την διεύθυνση του κ.Σωτήριου Ζερδαλή.

ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ