Ξεκίνησαν οι «Ακαδημαϊκοί Διάλογοι» στην Ιερά Μητρόπολη Βεροίας. (ΦΩΤΟ)

AgiasmosAkadhmaikwnVeria2021 4

AgiasmosAkadhmaikwnVeria2021 4

Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου το απόγευμα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας πραγματοποιήθηκε η επίσημη έναρξη της σειράς των ομιλιών υπό τον τίτλο «Ακαδημαϊκοί Διάλογοι».

 

Στην αρχή ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων τέλεσε Αγιασμό για τη νέα χρονιά και στη συνέχεια ανέπτυξε το θέμα: «Από Θεού άρξασθαι. Πώς; Διά της προσευχής».

 

Τον Σεβασμιώτατο προλόγισε ο υπεύθυνος της σειράς των ομιλιών «Ακαδημαϊκοί Διάλογοι» και Αρχιερατικός Επίτροπος Βεργίνης, Αρχιμ. Ιερεμίας Γεωργαλής.

 

Οι «Ακαδημαϊκοί Διάλογοι» αποτελούν ποιμαντική πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Παντελεήμονος από τα πρώτα χρόνια της Αρχιερατείας του στην Αποστολική Μητρόπολη της Βεροίας. Κάθε Κυριακή απόγευμα στον Μητροπολιτικό Ναό της Βεροίας ομιλούν έμπειροι κληρικοί, καταξιωμένοι επιστήμονες και διακεκριμένοι καθηγητές, οι οποίοι αναπτύσσουν θέματα πνευματικού ενδιαφέροντος και εν συνεχεία ακολουθεί ένας γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος με ερωτήματα, θέσεις και προτάσεις.

 

ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

AgiasmosAkadhmaikwnVeria2021 9