ΚΔ΄ Παύλεια 2018

afisaKGpavleia2018press-2.jpg

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΠΑΥΛΟ

(Βέροια, 26 - 28 Ἰουνίου 2018)

INTERNATIONAL SCIENTIFIC CONGRESS

EVANGELIZATION AND MISSION

ACCORDING TO ST. PAUL

(Veria, June 26 - 28,  2018)

PROGRAMME

SynenteyxhTypouPauleia2018.jpg

Την Τετάρτη 23 Μαΐου το μεσημέρι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων παραχώρησε συνέντευξη Τύπου για τις φετινές εκδηλώσεις των ΚΔ΄ Παυλείων.

KDPauleiaMikroiIerapostoloi2018.jpg

Στο πλαίσιο των ΚΔ΄Παυλείων, το Σάββατο 26 Μαΐου το πρωί, στο άλσος του Αγίου Νικολάου Ναούσης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων τέλεσε υπαίθρια αρχιερατική θεία Λειτουργία και κήρυξε το θείο λόγο με την ευκαιρία της λήξης του κατηχητικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως.

Pentikosti2018 1

Την Κυριακή της Πεντηκοστής το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων τέλεσε αρχιερατική θεία Λειτουργία και στη συνέχεια χοροστάτησε στον εσπερινό της γονυκλισίας στον Παλαιό Μητροπολιτικό ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου Βεροίας.

EsperinosAgiouLouka018-2.jpg

Την Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος 28 Μαΐου το απόγευμα τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Λουκά Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως του ιατρού, στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας, ο πανηγυρικός πολυαρχιερατικός Εσπερινός επί τη εορτή της μετακομιδής των ιερών λειψάνων του Αγίου Λουκά στην Μονή Δοβράς.

Leit.AgiouLouka2018.jpg

Το διήμερο 28 και 29 Μαΐου πανηγύρισε ο υπό ανέγερση Ιερός Ναός του Αγίου Λουκά Αρχιεπ. Συμφερουπόλεως στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας επί τη μνήμη της μετακομιδής των ιερών του λειψάνων.

KDPauleiaNeoiSolistes2018.jpg

Στο πλαίσιο των ΚΔ΄Παυλείων, την Τετάρτη 30 Μαΐου το βράδυ στο Μητροπολιτικόν Κέντρον Πολιτισμού «ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ» στην Νάουσα πραγματοποιήθηκε η μουσική εκδήλωση «Νέοι Σολίστες» του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας.

Perivallon2018 1

Την Κυριακή των Αγίων Πάντων (3 Ιουνίου) μετά τη θεία λειτουργία πραγματοποιήθηκαν, στο πλαίσιο των Κδ΄ Παυλείων, στην ενορία Κοιμήσεως Θεοτόκου Αλεξανδρείας διάφορες νεανικές δράσεις με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για το Περιβάλλον.