ΙΘ΄ Παύλεια 2013

afisapavleia2013small-2.jpg

ProgrammaITHPauleia.jpg

Αναλυτικά, το πλήρες Πρόγραμμα των Εκδηλώσεων για τα ΙΘ’ Παύλεια, έχει ως εξής:

ITHPauleia2013.jpg

Την Κυριακή 2 Ιουνίου ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων τέλεσε αρχιερατική θεία λειτουργία στο «Βήμα» του αποστόλου Παύλου στη Βέροια, με την ευκαιρία της έναρξης των ΙΘ΄ Παυλείων που φέτος έχουν το γενικό θέμα: «Εξουσία και Διακονία».

DSC_6888.JPG

Την Πέμπτη 13 Ιουνίου στις 20:00 στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο πραγματοποιήθηκε επετειακή μουσική εκδήλωση για τα 50 χρόνια της μικτής χορωδίας της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας.

ITHPauleiaTomosPalama103.jpg
Εκδήλωση για την παρουσίαση του τόμου «Άσκηση και Θέωση» που εξέδωσε η Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας με την ευκαιρία συμπληρώσεως 650 ετών από την κοίμηση του Αγ. Γρηγορίου του Παλαμά και την Αγιοκατάταξη της οικογένειας των Παλαμάδων, διοργανώθηκε στο πλαίσιο των ΙΘ΄ Παυλείων το βράδυ της Παρασκευής (21/6) στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο Βέροιας.

Pauleia2013Presvyteres.jpg

Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ν. Μαλγάρων και στα πλαίσια των ΙΘ΄ Παυλείων, πραγματοποιήθηκε η ημερίδα των πρεσβυτερών και μητέρων κληρικών με θέμα: «Διακόνισσες της εκκλησίας».

20LatrefitesEkd09.jpg

Το Σάββατο 29 Ιουνίου το πρωί στο μητροπολιτικό ιερό ναό των αγίων πρωτοκορυφαίων αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας τελέστηκε πολυαρχιερατικό συλλείτουργο προς τιμήν του ιδρυτή της τοπικής Εκκλησίας αποστόλου των εθνών Παύλου, με τη συμμετοχή εκπροσώπων των ορθοδόξων Πατριαρχείων και Αυτοκεφάλων Εκκλησιών.