Διαδικτυακή εκδήλωση για την εθνική και θρησκευτική εορτή της 25ης Μαρτίου με θέμα : «Η Υπέρμαχος Στρατηγός του Γένους των Ελλήνων».

MpanerMhtrVerias1821 2021 2

MpanerMhtrVerias1821 2021 2

Η Ιερά Μητρόπολις Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας, στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επαναστάσεως του 1821, την Τετάρτη 24 Μαρτίου στις 8:00 μ.μ. θα πραγματοποιήσει διαδικτυακή εκδήλωση για την εθνική και θρησκευτική εορτή της 25ης Μαρτίου με θέμα : «Η Υπέρμαχος Στρατηγός του Γένους των Ελλήνων».

 

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο κ. Κωνσταντίνος Χολέβας, μέλος της Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής Πολιτιστικής Ταυτότητος της Εκκλησίας της Ελλάδος, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων.

 

Την εκδήλωση μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως www.imverias.gr,  από την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook https://www.facebook.com/IeraMhtrVeriasNaoushsKampanias, το κανάλι στο Youtube καθώς και από τον ραδιοφωνικό σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως «Παύλειος Λόγος» στη συχνότητα των 90.2 FM. και από το e-radio: https://www.e-radio.gr/Pavlios-Logos-IM-Verias-902-Veria-i1757/live.