Δ’ περίοδος «Φιλοξενία Δοβρά 2022» για αγόρια Γυμνασίου-Λυκείου. (ΦΩΤΟ)

FiloxeniaDovra D Periodos

FiloxeniaDovra D Periodos

Την Κυριακή 31 Ιουλίου ολοκληρώθηκε η Δ΄ και τελευταία περίοδος του προγράμματος «Φιλοξενία Δοβρά 2022» το οποίο οργάνωσε και πραγματοποίησε το Γραφείο Ποιμαντικής Διακονίας της Ιεράς Μητροπόλεώς μας και φέτος, εντελώς δωρεάν, στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας για παιδιά και νέους, οι οποίοι συμμετείχαν στις κατηχητικές συνάξεις των ενοριών της Μητροπόλεώς μας.

 

Στην Δ΄ περίοδο φιλοξενήθηκαν αγόρια Γυμνασίου και Λυκείου με πνευματικό υπεύθυνο τον Αρχιμ. Καλλίνικο Λιμνιώτη και αρχηγό τον κ. Αναστάσιο Μωυσιάδη. 

 

Η «Φιλοξενία Δοβρά 2022» ήταν αφιερωμένη στα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή και γι’ αυτό είχε ως τίτλο της: «Γη της Μικρασίας, Γη Ελληνική».

 

Ο Ποιμενάρχης μας, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες προς τον υπεύθυνο της «Φιλοξενίας Δοβρά 2022» Αρχιμ. Εφραίμ Παπαμανώλη, προς όσους κοπίασαν για την προετοιμασία των εγκαταστάσεων και την άρτια διοργάνωση της φιλοξενίας, και προς όλα τα στελέχη, τους ομαδάρχες και τις ομαδάρχισες που συμμετείχαν εθελοντικά για ακόμη μία χρονιά, και ευχήθηκε η Υπεραγία Θεοτόκος και ο ιδρυτής της τοπικής μας Εκκλησίας Απόστολος Παύλος να τους ευλογούν και να τους προστατεύουν.

 

Τον επόμενο μήνα πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας το καθιερωμένο τριήμερο κυριών για τις κυρίες που συμμετείχαν στους Κύκλους Μελέτης Αγίας Γραφής των ενοριών της Μητροπόλεως μας.

 

FiloxeniaDovra D Periodos 2