Α´ Παύλεια: «Συναυλίες Χορωδιών».

APauleiaVeriaXorwdies 3

Τρείς Συναυλίες Χορωδιών δόθηκαν συνολικά σε διαφορετικές πόλεις, μέσα στο πλαίσιο των Παυλείων.

Το Σάββατο 17 Ιουνίου στις 9:00μ.μ. πραγματοποιήθηκε συνάντηση Κλασσικών Χορωδιών στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας. Έλαβαν μέρος Χορωδίες από την Αρναία, τα Ν. Μουδανιά, τα Κουφάλια καθώς και η περίφημη Χορωδία και Μαντολινάτα του Ωδείου Ναούσης. 

Το Σάββατο 24 Ιουνίου στις 9:00μ.μ. πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της Αντωνειάδειου Στέγης Βεροίας Συναυλία Βυζαντινών Χορωδιών. Έλαβαν μέρος ο Σύλλογος Ιεροψαλτών Κιλκίς, ο Σύλλογος Ιεροψαλτών Φλωρίνης και το Δημοτικό Ωδείο Γιαννιτσών.

Την Κυριακή 25 Ιουνίου στις 7:00μ.μ. πραγματοποιήθηκε συνάντηση Βυζαντινών Χορωδιών στην Αλεξάνδρεια μέσα στον Ι. Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Έλαβαν μέρος η Βυζαντινή Χορωδία του Συλλόγου Ιεροψαλτών Βεροίας-Ναούσης, η Χορωδία «Ιωάννης Κουκουζέλης» της Θεσσαλονίκης και η Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία των Αθηνών. 

Και στις Τρείς εκδηλώσεις παραβρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας, καθώς και ο Μητροπολίτης Κάτω Δουνάβεως κ. Κασσιανός. Στη συναυλία παρευρέθηκε και ο εψηφισμένος Μητροπολίτης Αργυκοστράτου κ. Αλεξάνδρος.

Σε όλες τις Χορωδίες που έλαβαν μέρος στις συναντήσεις απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες.

APauleiaVeriaXorwdies

APauleiaVeriaXorwdies 2