Από την Τρίτη 20 μέχρι και τις 29 Ιουνίου λειτούργησε στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Βεροίας Έκθεση Βυζαντινών Εικόνων της Ιεράς Μητροπόλεως.
Η έκθεση περιελάβανε πολλές και σημαντικές εικόνας που συντηρήθηκαν προσφάτως και παρουσιάστηκαν δημόσια για πρώτη φορά.
Τα έργα, όλα τοπικής προέλευσης, μία μεγάλη χρονικά περίοδο από τον 14ομέχρι και τον 18οαιώνα.
Συνολικά εκτέθηκαν 30 Βυζαντινές Εικόνες.
Την έκθεση εγκαινίασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας κ. Παντελεήμων, αφού προηγουμένως τέλεσε Αγιασμό. Στην τελετή παρευρέθηκε πολύς κόσμος, ο οποίος στην συνέχεια ξεναγήθηκε.
Την έκθεση επισκέφθηκαν ακόμη οι σύνεδροι του Επιστημονικού Συνεδρίου με θέμα: « Απόστολος Παύλος και Βέροια» και ξεναγήθηκαν από την Καθηγήτρια Πανεπιστημίου κ. Χρυσάνθη Μαυροπούλου-Τσιούμη, η οποία είχε και την επιμέλεια της διοργάνωσης της Έκθεσης.