Τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου στις 6:00 μ.μ. τα εγκαίνια της 3ης Έκθεσης Παιδικού Χριστιανικού Βιβλίου!

Τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου στις 6:00 μ.μ. στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο Βεροίας (πλησίον του Βήματος του Αποστόλου Παύλου) θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της 3ης Έκθεσης Παιδικού Χριστιανικού Βιβλίου, την οποία διοργανώνει για ακόμη μία χρονιά η Ιερά μας Μητρόπολη.

Στην εκδήλωση θα απευθύνει χαιρετισμό ο Ποιμενάρχης μας, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων και θα ομιλήσει η παιδαγωγός κ. Χάρις Δημητρακούδη, η οποία θα αναπτύξει το θέμα: «Ας ξαναζωντανέψουμε τη φιλία μας με τα βιβλία».

Σκοπός της εν λόγω προσπάθειας είναι να παρουσιασθούν ειδικές εκδόσεις με σύγχρονες παιδικές προδιαγραφές που μπορούν να προσεγγίσουν τις ευαίσθητες παιδικές ηλικίες και να μεταδώσουν με εύληπτο τρόπο τις αλήθειες της πίστης μας. Παράλληλα, επιθυμούμε να δώσουμε την ευκαιρία στα παιδιά να έρθουν σε επαφή με τον θαυμαστό κόσμο των βιβλίων, που στην εποχή μας βάλλεται από την εύκολη και ανεξέλεγκτη πρόσβαση σε άπειρες και συχνά ακατάλληλες πληροφορίες του διαδικτύου.  Η περίοδος που θα λειτουργήσει η Έκθεση είναι η πλέον κατάλληλη για να προτείνουμε στα παιδιά να αξιοποιήσουν τις επικείμενες εορτές των Χριστουγέννων συντροφιά με ένα βιβλίο.

Η 3η Έκθεση παιδικού χριστιανικού βιβλίου θα λειτουργήσει καθημερινά από τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου έως και την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου (09:00 έως 13:00 και 18:00 έως 20:00). Ακόμη, η έκθεση θα λειτουργήσει καθημερινά από την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίους έως και το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου (10:00 έως 13:00).

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ