Ξεκίνησε η Α’ Περίοδος της «Φιλοξενίας Δοβρά 2024»

Την Τρίτη 2 Ιουλίου το μεσημέρι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων τέλεσε Αγιασμό με την ευκαιρία της ενάρξεως της «Φιλοξενίας Δοβρά 2024» που πραγματοποιεί για ακόμη μία χρονιά η Ιερά Μητρόπολις Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας για παιδιά και νέους.

Η «Φιλοξενία Δοβρά 2024» φέρει ως τίτλο της: «Χαίρε Κύπρος αδούλωτη» και είναι αφιερωμένη στη Μεγαλόνησο Κύπρο με αφορμή τα 50 χρόνια από την Τουρκική εισβολή

Μετά την τέλεση του Αγιασμού, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων, ευλόγησε την τράπεζα και μίλησε πατρικά στα παιδιά, τονίζοντας την ευκαιρία που τους δίδει η τοπική μας Εκκλησία να γνωρίσουν τις αλήθειες της πίστεως μας, να αποκτήσουν εμπειρία κοινοτικής ζωής και φιλίες, να εξασκηθούν σωματικά και να ωφεληθούν πνευματικά κάτω από τη σκέπη της Παναγίας Δοβρά.

Ακόμη, ο Σεβασμιώτατος, δεν παρέλειψε να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες προς τον Υπεύθυνο της «Φιλοξενίας Δοβρά 2024» Αρχιμ. Εφραίμ Παπαμανώλη και προς όσους κοπίασαν για την άρτια διοργάνωση και προετοιμασία των εγκαταστάσεων, καθώς και προς τα στελέχη και τους ομαδάρχες που συμμετέχουν στην πρώτη περίοδο.

Στην πρώτη περίοδο φιλοξενούνται αγόρια Δημοτικού με πνευματικό υπεύθυνο τον Αρχιμ. Εφραίμ Παπαμανώλη και αρχηγό τον κ. Ευθύμιο Γραββάνη, ενώ κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου θα ακολουθήσουν και άλλες περίοδοι φιλοξενίας για νέους και νέες του Δημοτικού, του Γυμνασίου και του Λυκείου.

ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ