Με λαμπρότητα ο Εσπερινός της Αγάπης στη Βυζαντινή Βέροια (Μικρά Ιερουσαλήμ)

Την Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου το πρωί τελέστηκε με λαμπρότητα στη Βυζαντινή Βέροια, η οποία φέρει και την ονομασία Μικρά Ιερουσαλήμ λόγω του πλήθους των εκκλησιών της, ο Εσπερινός της Αγάπης προεξάρχοντος του Ποιμενάρχου μας, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος και με τη συμμετοχή των κληρικών της πόλεως. 

Προ του Εσπερινού προηγήθηκε η ένδυση του Αρχιερέως στο Επισκοπείο και στη συνέχεια τελέστηκε ο Εσπερινός της Αγάπης στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό των Αγίων Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας.

Κατά τη διάρκεια του Εσπερινού το αναστάσιμο μήνυμα του Ευαγγελίου ακούστηκε κατά την παράδοση σε πολλές ξένες γλώσσες, ενώ στο τέλος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων μοίρασε σε όλους το πασχαλινό αβγό, ευχόμενος με τη χάρη του Αναστάντος Κυρίου να πορευθούμε στη ζωή και να αγωνισθούμε ώστε να νικήσουμε τα πάθη και τις αδυναμίες μας, για να ζούμε πάντοτε μέσα στη χαρά και το φως της Αναστάσεως, αναστημένοι και εμείς μαζί με τον Αναστάντα Σωτήρα και Λυτρωτή μας. 

ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ