Βασιλόπιτα για τους εργαζομένους και διακονούντες κληρικούς και λαϊκούς της Ιεράς Μητροπόλεώς

Το μεσημέρι της Κυριακής, 31ης Δεκεμβρίου 2023, στο Μητροπολιτικό Μέγαρο της Βεροίας πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας για τους εργαζομένους και διακονούντες κληρικούς και λαϊκούς στα γραφεία, στο βιβλιοπωλείο και στον ραδιοφωνικό σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων ευλόγησε τη Βασιλόπιτα και εξέφρασε ευχαριστίες προς τους συνεργάτες του, με πρώτο τον Πρωτοσύγκελλο Αρχιμ. Αθηναγόρα Μπίρδα, τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο Αρχιμ. Δημήτριο Μπακλαγή και όλους τους κληρικούς και λαϊκούς, οι οποίοι εργάζονται νυχθημερόν και διακονούν σε καίριες και ευθυνοφόρες θέσεις της Ιεράς Μητροπόλεώς.

Ακόμη ο Ποιμενάρχης μας κ. Παντελεήμων ανέφερε ότι το έτος που θα εισέλθουμε σε λίγες ώρες, το 2024, για την Αποστολική Μητρόπολη της Βεροίας αποτελεί μία χρονιά ορόσημο καθώς πρόκειται για ένα επετειακό έτος αφού συμπληρώνονται τριάντα χρόνια από την καθιέρωση των εκδηλώσεων των «Παυλείων».

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων συζήτησε με τους συνεργάτες του για το Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο που θα έχει ως θέμα: «Ο Απόστολος Παύλος και η λατρευτική ζωή» και τις ποικίλες δράσεις και εκδηλώσεις που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο των εκδηλώσεων των «Λ΄  Παυλείων» τον Ιούνιο του 2024.

Η Αποστολική Μητρόπολη της Βεροίας, το 2024, εκτός από τη συμπλήρωση τριάντα ετών από την καθιέρωση των «Παυλείων» εορτάζει και τη συμπλήρωση τριάντα ετών (1994 – 2024) από την ενθρόνιση του Σεπτού Ποιμενάρχου κ. Παντελεήμονος.

ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ