Ο Σεβασμιώτατος:

Την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Σάββα Κυριωτίσσης Βεροίας.

Την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου στις 6:00μ.μ. θα λάβει μέρος στον Πολυαρχιερατικό Εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μελίκης.

Την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μελίκης με την συμμετοχή των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Κίτρους κ.Γεωργίου και Ελλασώνος κ.Χαρίτωνος.

Την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος ΠΕΛΕΚΑΝ στο Κομνήνιο Βεροίας, επι τη εορτή του Αγίου Αμβροσίου.

Την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου στις 5:00μ.μ. θα παραστεί στην Σύναξη Φιλοπτώχων Ταμείων στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου πολιούχου Βεροίας.

Την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Παταπίου Βεροίας.

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Πρασινάδας και θα τελέσει το Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο του μακαριστού Ιερέως π.Γεωργίου Σαράφη.

Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ανατολικού.

Την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος στην Κουλούρα Ημαθίας.

Την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό και στην παράκληση του Αγίου Λουκά του ιατρού αρχιεπ. Συμφερουπόλεως (στον υπό κατασκευή ναό του) στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στην Βέροια.

Την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου στις 6:00μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Διαβατού επι τη εορτή του Αγίου Ελευθερίου.