Ειδήσεις 2017
Το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου σύλλογοι, μπάντες, σωματεία καθώς και πολλά παιδιά έψαλαν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονα.
Εσπερινός της Περιτομής του Κυρίου και του Μ. Βασιλείου στη Χαλάστρα. Χειροθεσίες Αναγνωστών. (φωτο)
Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς το εσπέρας ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων χοροστάτησε στον εσπερινό της εορτής της Περιτομής του Κυρίου και του Μ. Βασιλείου στον ιερό ναό των Κουλακιωτών Νεομαρτύρων στη Χαλάστρα και κήρυξε το θείο λόγο.
Όπως κάθε χρόνο την παραμονή της πρωτοχρονιάς στις 23.30 το βράδυ ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων χοροστάτησε στην ακολουθία του εσπερινού στον κατάμεστο ιερό ναό αγίου Αντωνίου πολιούχου.
Περισσότερα: Πρωτοχρονιά στην Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας. (φωτο)
Στο εορταστικό κλίμα της Πρωτοχρονιάς ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων έκοψε τη Βασιλόπιτα για τους συνεργάτες της Ιεράς Μητροπόλεως στο πνευματικό και φιλανθρωπικό έργο.
Την Δευτέρα 2 Ιανουαρίου, όπως κάθε χρόνο, ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων λειτούργησε και κήρυξε το θείο λόγο στο παρεκκλήσιο του αγίου Σεραφείμ Σάρωφ στο Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου.
Την Δευτέρα 2 Ιανουαρίου το απόγευμα πραγματοποιήθηκε σύναξη ιερομονάχων, μοναχών και μοναζουσών της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στην Βέροια.
Την Τρίτη 3 Ιανουαρίου το μεσημέρι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων δέχτηκε στους χώρους της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά στην Βέροια τους αναγνώστες και ιεροπαίδες της Ιεράς Μητροπόλεως.
Την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου, παραμονή της εορτής των Θεοφανίων του Κυρίου,ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων λειτούργησε και κήρυξε τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Βεροίας.Μετά τη Θεία Λειτουργία, τελέσθηκε η Ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού.
Περισσότερα: Παραμονή Θεοφανίων στον Ι. Ναό Αγίου Γεωργίου Βεροίας. (φωτο)
Το απόγευμα της Πέμπτης 5 Ιανουαρίου ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων χοροστάτησε στον πανηγυρικό εσπερινό των Θεοφανίων στον ιερό ναό αγίων Αναργύρων Βέροιας. Το θείο λόγο κήρυξε ο Πρωτοπρεσβύτερος π.Νεκτάριος Σαββίδης.
Περισσότερα: Εσπερινός των Θεοφανίων στη Βέροια. Χειροθεσία Αναγνώστη. (φωτο)
Ανήμερα των Θεοφανίων ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων τέλεσε την πανηγυρική θεία Λειτουργία στον ιερό ναό αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας και στη συνέχεια το Μεγάλο Αγιασμό.
Σελίδα 1 από 26