Ειδήσεις 2022

VasilopitaMhtrVerias2021 2022 8

Την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου το μεσημέρι στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Βεροίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων ευλόγησε και έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα για τους εργαζομένους και τους διακονούντες στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως.  

Ypodoxh2022Veria 2

Όπως κάθε χρόνο την παραμονή της πρωτοχρονιάς στις 23.30 το βράδυ, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, χοροστάτησε στην ακολουθία του Εσπερινού και κήρυξε τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό του Οσίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας.

PrwtoxroniaVeria2022 2

Το Σάββατο 1 Ιανουαρίου το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων λειτούργησε και κήρυξε τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό του Οσίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας, με την ευκαιρία της Δεσποτικής Εορτής της κατά σάρκα Περιτομής του Κυρίου και της μνήμης του Μεγάλου Βασιλείου Αρχιεπισκόπου Καισαρείας της Καππαδοκίας.

AgNikhforosLeprosDovra 2

Αύριο Τρίτη 4 Ιανουαρίου στις 6:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας θα τελεστεί, όπως κάθε Τρίτη, ο Αρχιερατικός Εσπερινός και η Παράκληση του Αγίου Λουκά του Ιατρού χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Παντελεήμονος.

KyriakhproFwtwnXalastra2022 4

Την Κυριακή προ των Φώτων 2 Ιανουαρίου το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων λειτούργησε και κήρυξε τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό των Αγίων Νεομαρτύρων Αθανασίου και Ιωάννου των Κουλακιωτών στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης. 

SeliMhtrVerias Augenakhs2022 4

Κάθε χρόνο στις 2 Ιανουαρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων ιερουργεί στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Σεραφείμ του Σάρωφ στο Χιονοδρομικό Κέντρο του Σελίου, όπου συμμετέχουν νεανικά στελέχη της Ιεράς Μητροπόλεως και χιονοδρόμοι. Φέτος όμως, λόγω των αυστηρών περιοριστικών μέτρων κατά της πανδημίας του Covid-19, δεν πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη λαμπρή Πανήγυρη του προστάτου των Χιονοδρόμων, Οσίου Σεραφείμ του Σάρωφ.

EsperTheofaneiwn2022

Τήν Τετάρτη 5 Ἰανουαρίου στίς 6 μ.μ. θά τελεσθεῖ στόν Ἱερό Ναό τῶν Ἁγίων Ἀναργύρων Βεροίας ὁ Μέγας Ἑσπερινός τῶν Θεοφανείων χοροστατοῦντος  τοῦ Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Παντελεήμονος. Ὁμιλητής θά εἶναι ὁ πανοσιολογιώτατος Ἀρχιμανδρίτης π. Παῦλος Σταματᾶς, Ἀρχιερατικός Ἐπίτροπος Ἀντιγονιδῶν.

KatadyshStayrouMhtrVerias

Eν όψει της Μεγάλης Εορτής των Θεοφανείων, την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου το πρωί, στον Ιερό Ναό του Οσίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας θα τελεστεί ο Όρθρος, η Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και ο Μέγας Αγιασμός προεξάρχοντος του Ποιμενάρχου μας, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος.

VeriasApologismos 2 2

Τη Δευτέρα 3 Ιανουαρίου το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων πραγματοποίησε διαδικτυακά τον απολογισμό του ποιμαντικού και φιλανθρωπικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κατά το παρελθόν έτος 2021.